Choď na obsah Choď na menu
 


Kalendár akcií SPDŽ 2012

9. 4. 2012

 Nakoľko sa situácia s účasťou SPDŽ na niektorých podujatiach neustále menila, nechceli sme zverejňovať neúplné alebo zavádzajúce informácie. Ak máte záujem zúčastniť sa na niektorej z akcií,máte možnosť vybrať si z našej ponuky takú, ktorá Vám bude vyhovovať podľa Vašich predstáv.Na podujatia, ktoré organizuje priamo SPDŽ, je možná rezervácia miest v súprave motorového vlaku.Maximálna kapacita je 75 miest na sedenie.Deti do veku 5 rokov zvyčajne prepravujeme zdarma, od 5 do 15 za polovičnú taxu.Detské kočíky alebo bicykle prepravujeme vždy zdarma v maximálnom počte 4ks. Nakoľko sa počas sezóny môžu prihodiť situácie nepredvídateľné alebo neovplyvniteľné, vyhradzuje si SPDŽ právo na zmenu, ktorá bude vopred oznámená na našej www.stránke.

Kalendár akcií 2012 SPDŽ pre verejnosť

 

Veríme, že si z našej ponuky určite vyberiete podľa svojho gusta a zažijete spolu s nami neopakovateľnú atmosféru železničnej prevádzky "zlatých šesťdesiatych".

 

P.S. Najbližšie podujatie "hasičská nedeľa" 13.5.  - kyvadlová doprava od cca 8:00 do 14:30 medzi železničnou stanicou Vrútky os.st a výstavným areálom SIM .

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.